Kireç, asidik karakterdeki atıksuların pH’ının yükseltilmesinde kullanılır. Uygun pH çalışma aralığı sağlanamaması flok oluşumu ve çökeltmeyi olumsuz yönde etkileyeceğinden dolayı önemli bir arıtma kimyasalıdır.

Polielektrolit ve Koagulant tatbiki sonucu çökeltmenin meydana gelmemesi durumunda düşünülecek durumlardan biri de alkalinite eksikliğidir. Alkaliniteyi artırmak için Sanayi Kireci yaygın olarak kullanılır. Toz haldeki sanayi kireci kireç tankı içerisinde sulandırılarak hızlı-yavaş karıştırma ünitesine dozlanır.

MICROPULS 59 parçalı katıların zor şartlar altında ölçümü için ideal radar sensördür. Horn veya Parabolik yapıdaki anten sistemi ile parçalı katıların 30 metreye kadar olan ölçümü için en ekonomik sensördür. Elektronik yükselticisi tozlu ortamlar için yapılandırılmıştır. Bu sayede MICROPULS 59 özellikle tozlu ortamlarda, çimento, agrega, plastik, kömür, kireç, maden, talaş, yonga, gıda tozları, yem, tahıl, granül ve benzeri tüm parçacıklı katılarda 30m’ye kadar ölçüm yapabilen en güçlü sensörlerdendir.

 

Avantajları

– Türkçe menü
– Kolay montaj
– Yüksek hassasiyet
– Bakım gerektirmeyen yapı
– Toz, basınç, sıcaklık ve gaz oluşumlarından etkilenmez